Houten-wandklokken

Houten-wandklokken

Kattenbeeldjes Dubout

Wil je iemand een leuk kattenbeeldje cadeau geven zoek dan een mooi Dubout kattenbeeldje uit in de webwinkel van Dekogifts

naar de website

WELKOM

Welkom op deze sfeervolle website waar U heel veel afbeeldingen ziet van houten wandklokken.Een mooie wandklok is tenslotte toch meer dan een accessoire waar U op kunt zien hoe laat het is.Een wandklok is behalve een wandklok ook een wanddecoratie dus een deel van het interieur.Uiteraard dient de wandklok daarom wel aan te sluiten bij de stijl van het interieur.Dat lijkt misschien moeilijk maar de keuze aan verschillende wandklokken is zo groot dat U altijd wel een prachtige klok kan vinden die precies in uw woonkamer past.De klokken die U hier ziet kunt U online bestellen.Wanneer U op een afbeelding klik komt U vanzelf in de webwinkel terecht van de aanbieder.

Wanddecoratie Klok

(237)Dit is een wandklok en wanddecoratie tegelijk.Het geheel is gemaakt van hout en de decoratie heeft een aantal sierlijke elementen.

naar de website

Witte MDF houten klok

(237)Een witte MDF-houten wandklok uit de collectie van Clayre en Eef.Dit model is ook in de metalen versie te verkrijgen.

naar de website

Goedkope Klok

(237)Een kleine simpele dus goedkope houten wandklok.De wijzerplaat is gedecoreerd met een aantal mooi geschilderde bloemen.

naar de website

Klok met Kalender

(237)Dit is een wandklok en kalender tegelijk.Eigenlijk is het ook nog een leuke muurdecoratie.De hoogte van dit exemplaar is totaal 70 centimeter.

naar de website

Klok

(237)Over bijzondere modellen gesproken.Ook dit is een heel apart model klok met een grote dikke sierrand.

naar de website

Ovalen wandklok

(237)Een leuke houten wandklok met een ovaal model.Het is een wandklok die het beste in een landelijk interieur past.

naar de website

Landelijke 3D-Wandklok

(237)Een mooie landelijke-wandklok met een afbeelding van een spreeuw op de wijzerplaat.De wandklok heeft een duidelijk landelijk uiterlijk.

naar de website

Sleutelklok

(237)De afbeelding op deze klok bestaat uit drie ouderwetse sleutels.Het is een landelijk uitziende klok van het woonmerk Clayre en Eef.Deze wandklok is zestig centimeter in doorsnede en is ook in een no groter exemplaar te verkrijgen.

naar de website

Klok met Vlinder

(237)Een kleine MDF-wandklok van Clayre en Eef.het is een redelijke kleurrijke klok.De klok kost bijna niets.

naar de website

Kleine houten Klok

(237)Een kleine ronde mangohouten wandklok met een metalen frame waar de Romeinse cijfers in zijn aangebracht.De combinatie mangohout en metaal geeft de klok een extra mooi uiterlijk.

naar de website

Antiquite de Paris

(237)Een prachtige Countryfield wandklok met een vintage of antiek uiterlijk.De klok is van hout en heeft een whitewash kleur.Verder is hij voorzien van Romeinse cijfers.

naar de website

Wandklok 60 CM

(188)Wij zijn ons er steeds meer van bewust dat oude materialen prima gebruikt kunnen worden voor nieuwe woonaccessoires.Ook deze prachtige grote wandklok is vervaardigd uit hergebruikt teakhout welke afkomstig is van oude ramen en deuren.Bij deze klok is tevens het binnenwerk te zien.

naar de website

Rode Wandklok

(237)Deze Clayre en Eef wandklok is rood van kleur en voorzien van witte cijfers.De klok heeft een vintage uiterlijk.

naar de website

Vogelkooi Wandklok

(237)Ze blijven aparte modellen maken wat betreft wandklokken.Dit is een wandklok vastgemaakt aan een metalen wanddecoratie in de vorm van een vogelkooi.

naar de website

Riverdale Bruine Wandklok

(188)Deze prachtige grote houten wandklok van Riverdale is tevens voorzien van een metalen sierrand.De bruine klok heeft een diameter van 46 centimeter en i voorzien van Romeinse Cijfers.Echt een stijlvolle klok van een bekend Nederlands Woonmerk.

naar de website

Natuurlijke Tinten

(237)Deze MDF-houten Clayre en Eef wandklok is voorzien van een aantal natuurlijk tinten als kleur.De Romeinse cijfers zijn in vakjes aangebracht

naar de website

Decoratieve Klok

(237)Een zeer mooie decoratieve houten wandklok die in meerdere opzichten bijzonder is.De klok heeft zowel gewone als Romeinse cijfers.Het is een prachtig model met een romantische landelijk uiterlijk.

naar de website

Vintage Wandklok

(188)Een prachtige opvallende grote vintage uitziende wandklok.Het is een wandklok die past in elk interieur.De klok is gemaakt van gerecycled teakhout afkomstig van oude spinnewielen.Zo krijgt het hout een tweede bestemming en U heeft iets heel bijzonders aan de muur hangen.

naar de website

Reclaimed Wood

(188)Het materiaal waar deze bijzondere wandklok van is gemaakt komt van oude ramen en deuren.Het is dus gerecycled teakhout waardoor de klok zo,`mooie vintage uitstraling van heeft gekregen.

naar de website

Romantische Klok

(237)Een hele kleine ovalen klok op pootjes.Aan de bovenkant van de klok is een vogeltje ter decoratie aangebracht.Het klokje is verder voorzien van een mooi bewerkte rand.

naar de website

Clayre en Eef Klok

(237)Een prachtige en zeer opvallende Clayre en Eef MDF houten-wandklok.De klok is voorzien van Romeinse cijfers en het opschrift Saison Horloge.Het is werkelijk een prachtige-wandklok met een landelijk uiterlijk zoals wij gewend zijn van het mooie woonmerk Clayre en Eef

naar de website

Grote 3D Wandklok

(237)Een zeer opvallende 3D-wandklok gemaakt van hout.De klok is zo opvallend door zijn negentig centimeter grote diameter en de zwarte 3D- cijferindeling voorzien van Romeinse cijfers.Deze Clayre en Eef wandklok heeft het opschrift Old Town Clocks.

naar de website

Wandklok Paris France

(237)Een prachtige ronde houten wandklok van het landelijke woonmerk Clayre en Eef.Het opschrift op deze klok doet het vermoeden dat deze uit Frankrijk komt.De klok heeft een diameter van tachtig centimeter.

naar de website

Wandklok Isabelle

(188)Het mooie van wandklok Isabelle is dat het lijkt alsof hij van hout is maar de vintage uitziende klok is gemaakt van metaal.Een metalen wandklok is ook heel mooi in verschillende interieurstijlen.De diameter van dit mooie exemplaar is 48 CM.

naar de website

Home Sweet Home

(237)Een hele leuke kleine wandklok met de tekst Home Sweet Home op de rand van de klok.Deze wandklok is 34 centimeter in diameter en kost maar een paar euro.

naar de website

Drie klokken

(237)U kan bij dit exemplaar drie keer de tijd instellen van bijvoorbeeld drie wereldsteden.Het is een metalen wanddecoratie met drie kleine ronde klokken.Het geheel is bijna een meter lang.

naar de website

Kettingklok

(237)Een mooie ronde klok hangende aan een ketting in een beugel.

naar de website

Victoria Station

(237)Deze houten wandklok is voorzien van het opschrift Victoria Station London 1897.het is een prachtig afgewerkte klok van het Belgische woonmerk Jolipa in de kleuren grijs en beige.

naar de website

Route 66

(237)Een geweldige mooie wandklok met het logo van Route 66.Deze wandklok is meer bedoeld als wanddecoratie dan als klok.

naar de website